Monday, October 4, 2010

♥ Ray ban Nasri Haer & Model Ray Ban Darla Runnie ♥

salam redears..

saya dengan rasa berbangga hati huhu -macam best jer kan-
sekali lagi mengumumkan bahawa saya telah dinaikkan
pangkat sebagai model Ray ban En Nasri Haer
tanpa sebarang BAYARAN TUNAI hahaha

Adoi best pulak banyak pangkat nie.
padahal 2 je pon sebagai p.a dan sebagai model ray ban
Di bawah naugan En Nasri Haer

Model seperti yang tertera di bawah


♥ Original Capture ♥

♥ Edit Capture ♥

sebenarnya saya bosan tak tahu nak buat apa..
bf saya tengah exam cian dea,nak settle ptptn lagi
tak apa jangan risau semua akan settle.
blogspot dea pun saya dah settlekan
saje buat semak samun kat blog dea nie
hahahaha

sampai bertemu lagi ♥

No comments:

Post a Comment