Thursday, March 31, 2011

Be positive^_^


salam readers

saya rasa biarpon

"SAKIT DI JIAWA SESAK DI HATI"

tapi,

saya perlu
.
.
.
Be
.
.
+
.
.
.
=


saya bersalah kalau rasa saya ini KOSONG


sekian dahulu

Monday, March 28, 2011

: Pasangan saya lebih muda TIADA MASALAH

salam readers

saya baru selesai buat homework.
saya mempunyai idea untuk blog saya hari ini.

Tengok title hari ini..
pasangan saya lebih muda Tiada masalah
*panjang title

Saya rasa setengah orang melalui benda nie kan
saya pon tak tahu nak mula dari mana.

Hubungan saya sekarang berusia
*152 Day (7 month 1 day)
Tak hebat mana pon cinta kami bagi pandangan orang
*tapi kami bahagia

Di sini saya alu-alukan lagi pasangan saya
lebih muda dari saya=)
tapi serius dia matang^_^
dia faham saya
saya rasa sangat bersyukur

Dia selalu mengalah walaupun bukan salahnya
Dia selalu senyum walaupun dia marah
*tapi awas dia marah saya takot
Dia selau menjadi orang yang saya harapkan kan
*serius dia hebat tapi dia bukan macam
superman yang boleh terbang
hehehe

saya happy!sedey!marah!
Dia sahaja yang boleh tahan dengan saya=)
saya tak tipu^-^

Cinta yang datang umpama pelangi ceria dengan 7 warna memukau saat bayu berlagu riang,
tika itulah cinta hadir. Apabila mata terlihat seseorg yang bakal mewarnai hidup.

*masih ada lelaki macam dia nie
*lelaki boleh berubah

Bila Cinta Berusia Diharapkan Kasih Sayang Semakin Mekar^_"


*dia lebih muda


Sunday, March 27, 2011

Selamat Hari jadi Kawan^_^

Selamat hari jadi Ahmad Al'aminnurullah

Semoga kau sentiasa bahagia dengan insan-insan yang selalu menggembirakan kau. Semoga kau jadi yang terbaik dan berjaya dunia akhirat. InsyaALLAH.


Kami juga berdoa, semoga kita sentiasa jadi kawan, saling menyenangkan antara kita. Kau dengan dengan kawan-kawan yang lain adalah salah satu puzzle indah dalam kamus hidup kami di sini. Dan, semoga kau dengan kawan-kawan yang lain sentiasa jadi kawan baik Amin.

Dari kami
Nasri Dan Runie

Saturday, March 5, 2011

saya terindu kamu yaYunk^_^



salam readers

saya tak tidor.mata saya sentiasa nak terbuka
tib-tiba saya teringat saya punya
*yayunk=)

maklumlah kami dah duduk berjauhan sedikit
jadi kalau terindu tiba-tiba
itu perkara biasa*_^

saya tahu esok yayunk saya mesti bangun awal
sebab sana ada Atok yang Handsome
yang akan kejutkan yayunk*_^

jadi yayunk tak boleh bangun lewat dah


saya rasa terindu kenangan mula-mula
kenal yayunk*_^

!)yayunk suka cakap saya sombong

!)saya pernah tak pandang yayunk langsung
*akhirnya jatuh cinta

!)ym permulaan kita kan..kan..kan

!)text-text kami bermula

!)ucapan-ucapan
*good morning pon saya boleh golek2 atas katil
apa lagi ucapan good nite

!)yayunk dulu kita text sampai pagi kan...kan..kan
*mesti yayunk ingat kan

!)dula saya malu-malu kat yayunk tapi saya
belagak cool*_^

!)yayunk kita sama2 pernah curi2 tengok
antara satu sama lain*kelakar

!)akhirnya kita berjaya
*bagitahu perasaan masing
~ini lagi kelakar=)

kalau ingat balik benda-benda nie
saya tak jadi nak merajuk=)

Rindu..! rindu..!

Yayunk sabtu nanti kita tengok moviekan
*saya tuntut tau

p/s kalau awak baca mesti awak gelak
sebab panggil awak*yayunk
~romantik sedikit



maaf kalian ayat-ayat saya agak romantik
peace\/

senyum tak boleh gelak tak boleh=zero

senyum tak boleh gelak tak boleh=zero

=(

Tiba-tiba Rasa Nak Merajuk

salam kawan-kawan

semua housemate saya part time
bf saya pula part time mancing
*tapi tak gtau saya
nie yang nak merajuk nie=(

pas tue kawan-kawan yang lain
*hilang
~ntah g mana jer =(

saya duduk umah seorang
*malas sangat nak baca buku
~biarkan aja
~tapi takut repeat paper
~4 jam dari sekarang saya akan study
*promise kat diri sendiri

lagi tak tahu nak makan apa?
duduk seorang nie...kenalh makan
benda-benda yang mudah ditelan=)
hidup aman sentosa


M.E.R.A.J.U.K