Tuesday, April 26, 2011

: jiwa saya sentimental

salam

sudah lama saya sepi,bisu,diam
^tiada kata-kata^

hari beransur pulih
saya boleh mengarang semula

tapi jiwa sentimental

adoiii
kenapa nie???

sentimental xpa jangan sakit mental.
kan.kan.kan

kawan-kawan sekalian
saya sayang korang semua
nanti saya sudah mahu habis study
harap kamu jangan lupakan saya
kawan-kawan,
tolong tgk2 kan bf saya
kalau dea sakit bagi dea makan ubat
kalau dea xnak makan paksa dea makan
kalau dea xnak tidor tolong dodoikan dea
kalau dea xnak mandi bawa dea g pool perdana
tempat yang pernah kita famouskan dahulu kala^_6

kawan-kawan time nie turn saya untuk habiskan study saya
nanti turn kamu pulak kan.
kamu semua mesti rajin2 belajar
ingat family kita susah2 bagi kita belajar
walaupun xda duit dorang bagi juga kita
sambung study.

sekarang nie giliran kamu semua bertungkus lumus
untuk study.biarlah result kita xbaik mana pon
kadang-kadang kita tak tahu rezeki kita kan
ini semua dari Tuhan.

saya harap kita semua berjaya.

untuk c handsome(^_^)
awak jangan malas2 kalau saya tak ada
awak jangan tak tidor kalau saya tak ada
awak jangan tak makan kalau saya tak ada
awak jangan lawan cakap mak awak
awak jangan lawan cakap ayah awak
awak buat asgmnt jangan last minit
awak jawap exam mesti betol2
awak mesti study sebelum minggu exam
nanti saya dah jauh saya cuma boleh call,msj awk saja
saya tahu awak budak baik
paling penting awak handsome hihihi
_tamak saya kan nak yang handsome jer_
saya sayang awak!!!

betolkan jiwa saya sentimental!=)

Monday, April 11, 2011

gadis yang penuh impian^_^

salam redears

saya gadis penuh impian
*impian saya
-mahu dapat kerja yang baik
-mahu beli rumah untuk keluarga saya
-mahu jaga adik perempuan saya
-mahu balas jasa keluarga saya
*abang,kaka,makcik
-mahu dia "lelaki impian saya"

saya sudah lama tidak mengupdate blog ini
sampai saya mimpi blog saya sudah tenggelam
dan hanyut oleh lautan
*dasyatkan hahaha

saya hari ini merajinkan diri
sebab saya gadis yang penuh impian

sudah dulu



Sunday, April 10, 2011

kamu tak rasa apa yang aku rasa

salam

adoii hati macam pelik sikit
blah!!!!!!!

"kamu tak rasa apa yang aku rasa"

sokey
*hijau pilihan aku
LOOK-LOOK


undur diri dulu


Thursday, April 7, 2011

Saturday, April 2, 2011

seharian kami bersama^_*

salam readrs

penat saya tak habis lagi
semalam saya ada class
9 sampai 4 petang
break pon 30 minit sahaja

mati!
jiwa kacau jer time dalam class
huh mesej bf
>>
yes! saya dijemput untuk balik kajang
(rasa bahagia dan tenang sewaktu di class)
>>
tak sabar nie!
excited nak jumpa
bf saya yang comot!

selepas itu bf mesej
*saya dah sampai

time nie jiwa saya da teriak2
*tak sabar nak balik

habis jer presentation
kami bersurai
>>>
saya dah berlari-lari anak
*konon chumil untuk mendapatkan teksi

setelah sampai saya bersiap untuk balik kajang!
serius saya excited!

lagi kelakar transport yang saya naik bersama bf
*laju sangat macam faham2 jer moto nie=)saya excited
>>>
saya pon sampai!
tapi kena siap2 keluar bersama family bf saya
destinasi kami
*hospital-lawat mak ngah bf saya
*jusco*balakong shopping sedikit!

lihat hasilnya

saya memang xboleh jumpa camera!
mohon maaf kalian ini lah

power rangers!
.
.
.
.
.
no lah
ini lah saya seharian bersama mereka


*with alia shahirah artis hong kong
-bukanlah ini anak kaka bf saya

*saya lagi bersama budak chumil
dan budak comot baju hitam!

sampai hospital dah
*amik gambar lagi


*jusco here,runie here!

*bersama kak long

*bersama mr nasri
nasib nsom!

*ini nafis adik bongsu bf saya
_sweeet kami_hihihi

*bf saya pon nak sweet2 juga=)

tengok bf saya comot!

nasib saya tak boleh naik
sebab saya BAWAH umur
hahahah

*kami sampai di tempat romatik

*saya tak nak ketinggalan

comot lagi!

*penat tunggu makanan!

*carrot susu jumbo!
kami berdua romantic serius!

*kak long garang dengan pekeja lambat sangat
hantar makanan!

selesai sudah! gambar lain nnt sy uplod k

saya penat kawan-kawan
bai