Saturday, April 2, 2011

seharian kami bersama^_*

salam readrs

penat saya tak habis lagi
semalam saya ada class
9 sampai 4 petang
break pon 30 minit sahaja

mati!
jiwa kacau jer time dalam class
huh mesej bf
>>
yes! saya dijemput untuk balik kajang
(rasa bahagia dan tenang sewaktu di class)
>>
tak sabar nie!
excited nak jumpa
bf saya yang comot!

selepas itu bf mesej
*saya dah sampai

time nie jiwa saya da teriak2
*tak sabar nak balik

habis jer presentation
kami bersurai
>>>
saya dah berlari-lari anak
*konon chumil untuk mendapatkan teksi

setelah sampai saya bersiap untuk balik kajang!
serius saya excited!

lagi kelakar transport yang saya naik bersama bf
*laju sangat macam faham2 jer moto nie=)saya excited
>>>
saya pon sampai!
tapi kena siap2 keluar bersama family bf saya
destinasi kami
*hospital-lawat mak ngah bf saya
*jusco*balakong shopping sedikit!

lihat hasilnya

saya memang xboleh jumpa camera!
mohon maaf kalian ini lah

power rangers!
.
.
.
.
.
no lah
ini lah saya seharian bersama mereka


*with alia shahirah artis hong kong
-bukanlah ini anak kaka bf saya

*saya lagi bersama budak chumil
dan budak comot baju hitam!

sampai hospital dah
*amik gambar lagi


*jusco here,runie here!

*bersama kak long

*bersama mr nasri
nasib nsom!

*ini nafis adik bongsu bf saya
_sweeet kami_hihihi

*bf saya pon nak sweet2 juga=)

tengok bf saya comot!

nasib saya tak boleh naik
sebab saya BAWAH umur
hahahah

*kami sampai di tempat romatik

*saya tak nak ketinggalan

comot lagi!

*penat tunggu makanan!

*carrot susu jumbo!
kami berdua romantic serius!

*kak long garang dengan pekeja lambat sangat
hantar makanan!

selesai sudah! gambar lain nnt sy uplod k

saya penat kawan-kawan
bai


No comments:

Post a Comment