Thursday, May 26, 2011

: aku peminat amy search ^_^

assalammualaikkum rakan blogger

aku bosan duduk rumah nie cuti sebulan before pergi praktikal
nak cari keja part time tapi masih tidak bergerak ke sana sini untuk mencari
.tak akan ada ambil aku fulltime untuk sebulan
kan.kan.kan

oleh sebab aku duduk rumah.aku rajin sikit update blog
kawan-kawan mesti pelik kan
aku suka tukar-tukar lagu kat blog aku nie.
sebab aku bosan lah aku banyak masa sangat tukar lagu nie.

sekarang aku letak lagu duet
>amy ft inka christy<

Sesaknya nafas didadaku
mengenang percintaan kita
Dapatkah kita menewaskan
impian dan harapan kita…

Di hatiku masih luka
namun ku tetap bersabar
Ku mengerti perasaanmu
Duhai oow wo… sayang…

Rindu bergelora
resah gelisah nafas cinta
Biarpun seribu luka
tak bisa menghapus cinta

Entah mengapa aku
makin sayang padamu
Karna engkau adalah kekasihku
Nafas cinta oow wo…

~{}~

Di hatiku masih luka
namun ku tetap bersabar
Ku mengerti perasaanmu
Duhai oow wo… sayang…

Rindu bergelora
resah gelisah nafas cinta
Biarpun seribu luka
tak bisa menghapus cinta

Oh Tuhan tunjukkan jalan
hadapi segala cobaan
Semoga kita bahagia
untuk selama-lamanya

aku sangat minat dengan amy search
sejak aku umur 10 tahun lagi aku dah kenal amy search
apa taknya abang2 dan kaka2 aku pon minat.
ajak aku sekali tengok konsert amy
tapi kat dalm Tv jer lah.

and then aku dewasa nie pon.
aku still minat.tengoklah sampai belog aku lagu amy search
mesti kepala orang pening g belog aku nie.

sekian dulu...






No comments:

Post a Comment