Sunday, May 8, 2011

: kamu handsome,kamu kacak, kamu smart

salam readers..

izinkan tuan punya blog guna perkataan
"aku dan kau"

aku tak tahulah tiba-tiba aku nak cakap budak lelaki ini
*handsome
*kacak
*smart

whateverlah..blog aku kan jadi terpulang kat aku nak cakap benda-benda nie
aku memang suka macam nie

aku cakap macam nie semua ada sebab
kadang-kadang xda sebab jugak
tapi ini betol2 ada sebab

kenapa aku cakap handsome?
*sebabnya dia selalu bagi aku marah.tapi marah sikit jelah
kalau aku da marah.mesti dia senyap
aku tahu dia tengah cari idea mcm mn nak pujuk aku
*handsome kan...

kenapa aku cakap kacak?
*sebab dia selalu mengalah dengan aku.walaupun sebenarnya dia
yang patut menang.ehh like sangat nnt dia akan buat muka
kacak dia hihihi
*kacak lah dia

kenapa aku cakap smart??
*sebab dia nie pelik sikit..kalau ada lecturer bagi keja
something homeworklah
dia akan senyap.jadi aku pikir dia tak berusaha
sebenarnya aku salah...dia tengah berfikir...
gilak smart mamat nie......
*smart kan...kan..kan

korang nak tengok tak lelaki nie
sila lihat...
lepas lihat sila cakap dia handsome,kacak,smart hihihihihi





daaaaaaaaaaa

sekian dari aku

2 comments:

  1. hey gf nasri haer.kamu sangat sweet..
    untung bf kamu..
    blog ni pon chantek..
    sama chantek sama handsome..
    uhh mesti bf kamu terharu..
    kamu buat mcm ni..
    nanti del nak cari gf macam gf nasri haer.

    ReplyDelete
  2. deldaz terima kaseh
    swet sikit sahaja
    jangan cari macam aku
    nanti kau selalu kena marah del
    hahahah

    ReplyDelete