Wednesday, June 29, 2011

: Contest We are Not Prefect Couple ♥


assalamualaikum

Sangatlah EXPRESS Entry yang akan aku lakukan hari ini
aku telah menjumpai satu contest
yang bertajuk seperti di atas
sapa menang dapat hadiah tau.

tapi aku tak fikir pon boleh menang
hahaha
1 jam setengah lagi contest ini akan di tutup

Sebelum itu jom kita terjah banner cik beliau



dan ini adalah:



Ini adalah pasangan yang normal itu
kejap baik kejap gaduh
kejap marah kejap nak menjerit
kejap nak sepak kejap g tak jadi pulak
kejap nak jeling kejap g juling
hahaha


okay aku kenal dia tahun lepas bulan ramadhan
uitt bulan yang baik gitu.
kami dua satu kolej pernah jumpa
tapi tak kenal.

lagi satu kenal dia sebab kawan-kawan kat bilik
selalu ceta pasal dia.Kunun KACAK.padahal tak.
*hihihi sebenarnya itu jawapan tak jujur.

roomate aku selalu ceta pasal dia.
tapi aku malas nak layan.sebab aku minat kawan dia
hahaha.imbas kisah silam pulak

sehinggalah satu masa itu
dia naik motor dengan kawan dia yang aku minat
tapi pelik dia pulak yang tegur aku.
kunun aku SOMBONG.
asal jumpa aku jer cakap sombong
pe hal mamat nie.

and then aku terjumpa facebook dia
aku pon add.and then satu ari tue dia online.
aku TAK tegur pon.tiba2 naik kat chat box aku
SOMBONG.
alamak mamat nie pulak
aku pon terus cakap kat dia
ada ym tak?
dia pon bagi.
malam tue kami janji chat kat ym
nak buktikan kunun aku tak sombong.
orang sahur malam tue kami pulak sibuk chat
tapi kami still puasa tau.
okay malam tue jugak aku minta nombor dia.
sebab dia kata aku untung ada orang kejutkan
apa lagi dapat jer nombor dea tue
aku terus call padahal kami dah lah chat
webcam lagi.ditambah lagi call dari aku melalui nfone.
kami dua-dua tergelak besar.

mak ai kami time nie masing-masing ada gf dgn bf.
tapi mereka tak pedulikan kami.
*macam tue lah ayat baiknya.

okay lama-lama aku mula sedarlah
aku suka dia?

sebab

1st
sms
nasri : awak hari nie saya nak keluar bebuka dgn gf saya
darla : oh ok pergilah.Happy nice day
*padahal dalam hati kecewa
apa hal aku jeles nie.

2nd
sms
nasri : awak sory lambat reply gf saya call tadi.
darla : oh yeke.takpa2
*dalam hati sedih lah pulak.
adoi napa aku nie.

pada satu hari yang suram kami pon telah break dengan pasangan
masing-masing.mungkin itu takdir kami.

kami memulakan hubungan hasil pengajaran masa lalu
tak kisahlah org cakap apa pon
pasal kami.janji kami bahagia
dengan hidup kami.
pandai2 lah jaga diri kan.

p/s kadang-kadang orang yang kita tak suka tue lah yang kita dapat
hahaha .

ini hidup kami.Cubit satu Dua terasa ♥
jangan cubit sembarang tau.hihihi

sekian

No comments:

Post a Comment