Thursday, June 23, 2011

: I HAVE COOL STUFF ♥

assalamualaikum rakan-rakan semua
tak kira muda atau pon tua.
aku sayang korang
sebab sentiasa berkunjung ke belog ini.

"I HAVE COOL STUFF"
ini adalah satu contest yang sangat luar biasa.
hadiah pon sangat luar biasa.

kalau korang nak join mudah sahaja

tekan nama A kuasa 2 tue ^__^


lumayan tak
itulah syarat-syarat penyertan dan hadiah yang disediakan.

Cik Aflina Affandi
boleh kan saya ikut ketiga-tiga kategori itu.
*hihihi gilak tamak aku
tak adalah gurau2 jer.

aku akan mengikut kategori satu

1: Untuk blogger wanita ( Aku yang akan pilih pemenang nya & tak memerlukan like/vote)
*.CIK BELIAU yang PILIH TAU^__6

I'm Women ^_^
tue yang pilih satu

okay sebelum tue perlulah letak Cik beliau punya banner

^_^NI BANNER PHOTO UNTUK CONTEST NI DAN JUGA CONTOH PHOTO

and then perlulah juga membuat satu entry
yang berbunyi seperti ini

'Aku nak masuk contest ni sebab aku nak hadiah '

*Aku nak Masuk contest nie sebab aku nak hadiah
jujur aku cakap aku nak sangat hadiah
adoii mati aku kalau bf aku nampak entry nie^__^
macam aku tak pernah dapat hadiah jer.
Memang aku tak pernah dapat hadiah
daripada Cik ALFINA AFFANDI
Nie yang tengah mencuba.
Kalau dari kamu memang sudah banyak
Termasuklah gambar yang akan aku pertaruhkan sebentar lagi.

okey sesudah itu


aku pulak pertaruhkan gambar aku bersama cool STUFF *_^


I HAVE COOL STUFF.

*Gambar ini aku bersama (cool stuff) hadiah Juga macam yang aku cakap tadi.
ini coklat dari belgium tau.kalau nak makan pon boleh.
tak nak makan pon boleh.TAK kan ROSAK.
itu yang sayang nak makan.
huruf kecik-kecik kat atas coklat tue lagi aku geram^_^
"YOU & ME FOREVER"
simpan untuk KENANGAN.


Sekarang kita tag Contest ini


Selesai.

Sekarang berdoa.Mana Tahu ada rezeki menang

Cik Alfina Affandi Terima kasih atas contest yang best ini.

2 comments: