Tuesday, July 26, 2011

: Ini Bukan Kisah Rose dan Jack ;)

assalamualaikum

semoga hari ini lebih baik di samping yang
TERSUKA dan TERSAYANG anda;)

i m so happy today..
why?

*sedangkan air bisa mendidih.inikan pula pasangan couple ;)

korang.korang.

hari itu aku telah pergi beperang.
aku berlawan dengan Sang Rimau.
akhirnya Naga tewas diTerkam.
hahaha.aku tipo okay.

tengok nie tersangat happy sampaikan
aku ceta benda-benda macam nie.

okay serius nie

aku bukan nak ungkit benda yang lepas
sekadar "KENANGAN KITA BERSAMA"
kalau gaduh mesti rasa nak menang kan.
lebih-lebih aku nie lah
nak menang jer.

if aku pikir kalau menang dapat duet tak pa jugak
nie menang dapat "PENYESALAN:)
buat apa kan.

sememangnya susah bagi aku untuk kalah
apa lagi kalau dengan Encik Beliau ;)

"kalau asik gaduh tak baik jugak
;)memudaratkan kesihatan
kalau tak gaduh pon tak elok jugak
;)tak normal dalam perhubungan"

jadi biarlah gaduh itu berpadah2.;)
ingat bagaimana detik
"permulaan pertemuan perhubungan" itu ;)
mungkin kita akan lebih menghargai
dan akan mengambil tindakan untuk BERBAIK.

buang ego Si Wanita seperti aku
*hahaha

pasti aku boleh terima keegoanmu
wahai si lelaki ;) itu memang fitrahmu sebagai lelaki.
*tapi sila lah berpadah2 egomu

sesungguhnya
"besar keegoanmu.kecil lagi kesilapanku"
hahaha
kenapa adanya pepatah sebegitu, kerana
"korang tahu hari itu aku gaduh dgn encik beliau
pasal benda remeh.and then kami fighting2
pas tue dea pujuk;)
kami pon berbaik.tapi ada syarat;)
:aku tak boleh kawan dea sementera waktu
tapi kami boleh
:keluar bersama
:makan bersama
:gelak bersama
:lepak bersama

*kalau korang matang.mesti faham pepatah dan ayat di atas ;)

and then today aku memilih untuk berkawan ;)
lihat ini


tekan slide itu untuk besarkan~~

: Ini Bukan Kisah Rose dan Jack ;)
*ini si ego dengan si garang ;)


No comments:

Post a Comment