Tuesday, October 25, 2011

: A good friend is hard to find, hard to lose, and impossible to forget ♥

salam

hari ini agak kelabu ;)
luar sana nak hujan.aku dengar da bunyi kilat ;)

kilat kelihatan sangat cantik apabila ia mengeluarkan
cahaya ;)

awan jugak kelihatan indah apabila ia mengeluarkan
rintik-rintik air ;)

hujan kelihatan romantik ;)

aishhh bukan itu yang aku nak sampaikan.hihihi


aku nak ceta pasal budak kat bwah nie ;)
dia nie bijak.
dia panggil aku kaka.kaka.kaka huh
tapi aku paling geram kalau dia menangis.
buruk i dont like ;)
hahahaha

aku pon tak tahu sejak bila kami jadi kawan ;)
yang pasti kami satu course ECE ;)
hmm kalau dia ada masalh mesti ceta dengan aku,
dia nie anak sulung tau tapi kadang-kadang aku
tengok macam anak bongsu.
sikit2 mahu nangis.
aku mahu aku sepak jer;)

sejak aku mahu sepak tue
kurang dah dia menangis ;)






A good friend is hard to find, hard to lose, and impossible to forget ♥


tekan slide untuk zoommm ;)


p/s aku curik gambar yang ke atas tue ariena ;)



1 comment:

  1. awwww, saya sungguh terharuuuu!
    kalau laa saya ada blog, pasti saya membalas post ini, hehe
    btw, thankss kaka, i love youuu so much!

    ~Ariena Sahillah~

    ReplyDelete