Sunday, October 23, 2011

: a Moment to Remember :Malam Pesta Muda Mudi ;)

salam blogie-blogie ;)

sometime ada kenangan yang kita lupa
ada kenangan yang kita ingat.
kadang yang pahit selalu kita ingati
sedangkan yang manis itu sentiasa menunggu untuk diingati.

yaww aku bersajak ka nie?
hahah

begini kenapa benda yang manis bersama kawan-kawan kita tidak
pahat dalam perasaan?sedangkan itu lebih indah;)

renungkanlah bukan TERMENUNG:)

22/OKT/2011 aku namakan sebagai "malam pesta muda mudi"
A moment to remember.



mereka ini layak menghadirkan diri ;)

Port dickson adalah destinasi kami untuk menjayakan
malam gemerlapan tersebut;)
ia sangatlah enjoy.walaupun ada beberapa dugaan tapi telah
kami atasi.

: aku dan mereka

kami seramai __ .hahaha kiralah berapa orang kat gambar
yang 1st tue.
kalau tak nak kira agak-agak pon boleh;)

kami bertolak kira-kira pukul 4 petang ;)




: perhentian R & R ;)

: Wanita Malaya here ;)

and then kami
selamat sampai ke PD 7 malam ;)
(masa itu aku anggarkan saja)
ok

ARE your READY???

SANGATLAH happenning setelah kami sampai kat PD.
benda yang MUSTI di buat ambil gambar ;)

aku mula kan since gambar belakang2 sweet ;)

: k.cm with him ;)


: sima with him ;)


:Nadia with him


: aku with him ;)


: ain with him ;)
by the ini since depan2 ;)



and then setelah tidak berapa puas ambil gambar.
cari tempat untuk mendirikankan khemah.
Done;)

kemudian kawan-kawan aku hidupkan api untuk
dijadikan bara BBQ ;)

Setelah siap berBBQ kami pon main sepak2 bola ;)
tapi ada team.kakiku sangatlah sakit sehingga hari ini.
kemudian main GALA PANJANG@BELON ARCA
hahahha pilih2 lah mana-mana
mainan tetap sama;)
nie pon ada team jugak;)
THIS PART SO SUPERBEST ;)
LUCU OK.

kemudian tamat masa untuk permainan.
pergi ke pantai tengok kawan-kawan
buat istana pasir.
antara yang menjadi;)
:love2 untuk pasangan mereka.
:penyu tapi mcm Logo ***L
hahah;)
:dolphin
:swan;)

tetttttttttttttt


: mereka ini penghibur dikala kawan-kawan lain menghidupkan bara api




: hahaha since cari ketam.konon romantik
;)


: yawww berjaya dia jumpa ketam tapi yang kecil jer lah.;)



kemudian acara TIDOR DAN BERJAGA ;)
insan-insan terpilih adalah mereka yang Tidak tidur.
tetttttttt.

Morning ;)
23/10/2011.good bai PD.


: lalalalalala

: candid ;)




: berat hati meninggalkan PD ;) hahaha

tq kawan-kawan ;) this is superduper best ;)

DI SITU TEMPAT KAMI
MENCIPTAKAN KENANGAN MANIS YANG PERLU DIPAHATKAN ;)

p/s pelik aku ada ayat yang tetiba ada line ;)

1 comment:

  1. ya betul3...thanks for the story kak..a moment to remember...<3

    ReplyDelete