Saturday, November 19, 2011

: terima kasih awak dan kawan-kawan :)

salam

sudah lama aku mendiam diri.
sebenarnya semenjak dua menjak ini
aku sangat busy :)

lagi pon boyfriend aku dah jauh :(
dia dapat praktikal kat bangi :)
jadi aku perlu pergi lunch seorang
dinner seorang2 .
aku tipu jer.
ada jer kawan aku lunch
dinner pon sama :)
meraka kawan boyfriend aku.kawan aku jugak :)

makaseh am
makaseh afiq
*_______*
:mereka

baik mana pon mereka
buruk mana pon mereka
mereka ini tetap kawan aku :)

and then semalam setelah beberapa lama
aku menunggu bf aku yang jauh itu:)
dia pon datang jumpa aku.

ok left to times square :)
i'm so super happy.
aku dapat beli belah.boyfriend offer :)


with him ♥


: ini dua barang yang aku dapat kat times square
tq awak.
ada 3 benda lagi.tapi aku tak ambil gambar :)


after that kami lapar and then makan kat mcD
tapi kami fighting2 sedikit hahaha :)
kalau tak gaduh tak sah :)
tangkap gambar pon tak boleh hahaha

*
*
*

i'm so glad sebab dapat super best present :)



terima kasih sayang :)

p/ bukan nak menunjuk saja KONGSI kegembiraan :)

No comments:

Post a Comment