Tuesday, December 13, 2011

: 116 nombor Bertuah :)

assalamualaikum :)

aku harap semua dalam keadaan sihat
termasuklah yang tengah membaca belog ini
(_________)

how to talk !
yeaaaahhhh 116 nombor bertuah kami :)

tadi lepak mamak,
ingin dijadikan cerita.waktu "mamak" datang amik order :)
kami pon order:)hahahaha
dua tea 0 ais
dua ais 0

and then kedai mamak nie dah lama upgrade.
sebab apa aku kata upgrade.?
sebab kalau makan atau minum di situ.
mereka memberi card Token.
untuk mengesahkan bahawa ada orang di tempat duduk itu.
dah mudahlah mereka untuk mengores
dan kami membayar selepas minum sahaja.
sebab time tue ain sahaja yang makan.
dia bayar advance sikit :)

*apa dah tak ada kena mengena dengan tajuk.

okay waktu tue kami memilih token 116 :)
padahal mamak tue bagi token lain.
gilak suka2 hati pilih token pulak kami nie kan.
*sapa suruh bawak card token byk2.

*sory post is cropted /

aishh bila kita rasa benda tue tak sengaja.
okay dulu susah sama-sama biar kita rasa.
sekarang wa cakap lu bhai.
*lu susahlah seorang2
-apa kaitan pulak nie kan merapu jer aku nie.

kita sendiri tengok kan.
jangan cakap NAMPAK tau nanti kawan aku cakap
*bukan nampak mong.tengok :)

jahat mana pon lah kawan aku nie kan.
aku RESPECT dia bhai.
mesti korang nak tahu kenapa?

sebab*itu kawan,ini pon kawan jugak.
dia cakap jomlah g starbuck:)
tak payah masuk bugerking nie.
sebab dalam tue mesti king2.
*tapi korang star jugaklah.hahaha

kita tolong kawan ikhlas
kita dapat pahala.
kita tolong orang kelaparan.
kita dapat pahala.
kita tolong tibai orang.
yang kiri da CATAT untuk kau.

*sekarang nie kita untung sok2 siapa tahu kita rugi :)


*langsung lari tajuk.

btw kalau kita rasa apa itu KAWAN.
*CUBIT satu DUA terasa.

serius aku TERSENTUH time tue :)

*terima kasih kawan

and then ini post yang ke 116 :)

bukti tekan slide untuk lebih jelas
*
*
*

********


p/s 116 Nombor yang bertuah :)

No comments:

Post a Comment