Monday, April 16, 2012

: Happy bornday Encik Nasri

assalamualaikum.

semoga hari ini Allah merehdai kita
memberkati kita.

Hari ini entry aku mengenai seorang lelaki yang
dilahirkan ke dunia untuk menjadi orang berguna.
*amin.

Lelaki ini genap 20 tahun.Masih muda.tapi bagi aku
kita makin lama makin tua.umor kita makin lama makin meningkat.
so 20 tahun is so gojes for you!


Harap awak jadi orang berguna utuk mak ayah awak.
semoga Allah memberkati hari-hari awak!
Harap awak tahu mana buruk mana baik!
semoga awak dikurniakan kesihatan yang baik.
Harap awak lebih rajin untuk belajar.
semoga awak berjaya Dunia dan akhirat! seimbang.



Happy bornday sayangs!




Monday, April 9, 2012

: walking in the rain :)

assalamualaikum.

sangat super semangat.
aku paling awal tidor semalam
selepas saja aku menonton
"200 pound beauty"
terus tidor mati ! hahaha

alhamdulillah hari ini
aku masih boleh bangun menghirup
udara yang nyaman.melihat bumi ciptaan Allah.
terima kasih Ya Allah .
semoga kita di bumi ini diberkatiNya :)

Hari ini di kawasan tempat tinggal agak sejuk
sebab hujan turun so sejuklah :)
aku pegi keja tadi pon hujan
"so walking in the rain"
hahaha tapi ada payung pon .
"payung seksi"

sampai saja tempat kerja.
buat kerja sikit2
and then teros breakfast :)



*makan yang ringan2 dulu :)

okay kadang kita macam apa ja kan
gaduh dengan pasangan macam nak rak
tapi sebenarnya sayang!

so malas mahu panjang2 kan pergaduhan
yang tidak serius baik berdamai
selagi mahu meneruskan hubungan itu.
karang tak pasal2 lain jadinya.
aku nie lain jugak.so sebelum aku sangat marah.
baik aku cool dan duduk diam.
nanti pulihlah aku tue!

:sekarang!

hiduplah dengan apa adanya sekarang.
bukan dengan kenangan silam
selama mana pon hubungan itu
kalau tak ada jodoh
tetap jugak tak ada.

*perancangan Allah lebih baik :)


Sunday, April 8, 2012

assalamualaikum

Hari isnin hari malas bekerja!
yahooo still kerja sampai petang
kejap lagi mahu pulang sudah.
alhamdulillah di beri kesabaran.

Rasanya hari ini paling mencabar.
okay semalam enda boleh tidor.
sampai kul 5.30 pagi.baru boleh tutup mata
itu pon sebab aku paksa.
okay bangun kul 8 pulak
untuk mencari nafkah untuk diri sendiri!

Lagi paling tidak best benda serius
di anggap remeh.so sangat kecik hati.
mungkin kau tidak kesah!
maaf aku sangat kesah!
mungkin emosi ku kali sebab enda kecukupan tidor.

so semua benda aku reject!
memang aku jenis yang begitu
so mesti kau kesahkan.sakit hati kan!
bila kau kesah!
aku pulak tidak kesah!
so ceritanya bebalas lah kan!

uhuhuh macam begini hari2 boleh naik darahku ke otak
so baik diam2.cakap apa yang penting:)

bye semua

Saturday, April 7, 2012

: TAG HEUER ♥


assalamualaikum

*wajah baru!

sudah lama tidak mengEntry.
bukan sebab bosan tapi sebab busy.
alahai YB pon kalah kalau macam nie!

this month hari kelahiran C nasri.
rasanya dalam next week tarikhnya tapi hadiah
belom ada singgah dipikiranku.

oh okay lupa aku harap kalian yang membaca nie
dalam keadaan sihat walafiat!
moga hidup ini selalu diberkati.

lagi satu sekarang memang musim sibuk kan!
Nasri pon tengah siapkan report yang
hendak di submitkan minggu depan
maklumlah orang baru habis praktikal!
so aku pon terpaksalah faham.
walaupun aku saja buat tak faham.
good luck*___* nasri!

alohaaa
sungguh bosan kerja ini.
tapi tetap bersyukur di beri rezeki oleh Allah
di sini:)

ok saja main conteng2 di sini
maybe nama hadiah seperti tajuk!
tengok lah kalau aku baik hati :)


someday, you will miss me ♥

*mana yang faham terima kasih.
mana yang kurang faham i'm sorry!