Saturday, April 7, 2012

: TAG HEUER ♥


assalamualaikum

*wajah baru!

sudah lama tidak mengEntry.
bukan sebab bosan tapi sebab busy.
alahai YB pon kalah kalau macam nie!

this month hari kelahiran C nasri.
rasanya dalam next week tarikhnya tapi hadiah
belom ada singgah dipikiranku.

oh okay lupa aku harap kalian yang membaca nie
dalam keadaan sihat walafiat!
moga hidup ini selalu diberkati.

lagi satu sekarang memang musim sibuk kan!
Nasri pon tengah siapkan report yang
hendak di submitkan minggu depan
maklumlah orang baru habis praktikal!
so aku pon terpaksalah faham.
walaupun aku saja buat tak faham.
good luck*___* nasri!

alohaaa
sungguh bosan kerja ini.
tapi tetap bersyukur di beri rezeki oleh Allah
di sini:)

ok saja main conteng2 di sini
maybe nama hadiah seperti tajuk!
tengok lah kalau aku baik hati :)


someday, you will miss me ♥

*mana yang faham terima kasih.
mana yang kurang faham i'm sorry!


No comments:

Post a Comment